SP'ye tamam AK Parti'ye devam

Bir dizi ziyaret için geldiği Konya’nın Taşkent ilçesinde ziyaret ettiği belediye başkanı, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçmek istediğini açıkladı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bir dizi ziyaret için geldiği Konya'nın Taşkent ilçesinde makamında ziyaret ettiği Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Camgöz, mensubu bulunduğu Saadet Partisi'nden istifa ettiğini belirterek Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) geçmek için katılım dilekçesi verdi.

Bir dizi ziyaret için Konya'nın Taşkent ilçesine gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Camgöz'ü makamında ziyaret etti. Bakan Davutoğlu'na Taşkent hakkında bilgi veren Camgöz, bir anda konuşmasını keserek belediye başkanı seçildiği SP'den istifa ettiğini açıkladı. Bundan sonra AK Parti çatısı altında çalışmak istediğini ifade eden Camgöz, katılım dilekçesini AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Kenan Küçük'e teslim etti. Başkan Camgöz'ün AK Parti'ye katılmasından büyük

mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Davutoğlu da, Taşkent'in mevcut potansiyellerini harekete geçirmek için devlet-millet işbirliği sağlanması gerektiği ve Taşkentli müteşebbislerin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Daha sonra yanına gelen Başkan Ali İhsan Camgöz'ün oğlu Avni Camgöz'le sohbet eden Davutoğlu, Avni Camgöz'e babasının başkanlığını nasıl bulduğunu sordu. Babasından şikayetçi olmadığını söyleyen Avni Camgöz, ancak babasının eve geç gelmesinden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Bakan Davutoğlu'na geyik boynuzu işlemeli kılıç hediye edildi.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?