Sporcular bu kazayı ucuz atlattı

Bilecik'te bir maçtan dönen futbolcuları taşıyan hafif ticari araç traktöre arkadan çarparken, sporcular kazayı ucuz atlattı

Bilecik'te bir maçtan dönen futbolcuları taşıyan hafif ticari araç traktöre arkadan çarparken, sporcular kazayı ucuz atlattı

Bilecik 2. Amatör Lig B Grubu 2'inci hafta müsabakasında Bozüyük Sentetik Saha'da Cihangazispor ile Kınıkspor karşı karşıya geldi. Müsabaka sonrası Kınıkspor Başkanı Necmi Ceyhan, dün gece 11 AB 457 plakalı hafif ticari araca futbolcuları bindirerek yola çıktı. Araç, Dereköy kavşağında aynı istikamette seğir halindeki 11 EE 368 plakalı traktörün arkasında odun taşımak için kullanılan römorka arkadan çarptı.

Yaşanan kazada hafif ticari araç traktörün römorkuna ok gibi saplanırken, araçta bulunan Başkan Ceyhan ve futbolcular kazayı yara almadan atlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı