Spor kulüplerinden Çukurcalı öğrencilere hediye

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesine Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerince gönderilen spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı

HAKKARİ (AA) - Çukurca Emniyet Müdürlüğünün girişimleriyle spor kulüplerince gönderilen spor malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Lisesinde düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca, 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan katıldı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş spor kulüplerince gönderilen forma, spor ayakkabısı, atkı, voleybol, basketbol ve futbol topundan oluşan spor malzemeleri Kaymakam Ayca, protokol üyeleri ve polis memurları tarafından öğrencilere hediye edildi.

Öğrencilere hediyelerini dağıtan polis memurlarından Nurten Emenci, her zaman Çukurca halkının yanında olduklarını belirterek, "İlçede terör örgütü ile mücadelemiz devam ederken bir yandan da öğrenci arkadaşlarımıza sosyal anlamda destek olmak istiyoruz. Onlar için çabalıyoruz. Bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Öğrenciler ise Kaymakam Ayca ve Emniyet Müdürü Kapsız'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?