Spiker stüdyoda coştu

Lübnan'da bir haber spikeri stüdyoda şarkı çalmaya başlayınca aşka geldi ve dans etmeye başladı. Takım elbisesi içinde oryantal ezgilere kendini bırakan spikerin görüntüleri internette rekor kırıyor

Lübnan'da bir haber spikeri Mısır'daki seçimler için hazırlanmış bir şarkının yayına verildiği sırada bir anda aşka geldi ve dans etmeye başladı.

Önce ciddi haliyle kameralara poz veren spiker, bir anda kendini oryantal şarkının ritmini kaptırıyor ve dans etmeye başlıyor. Dans ederken yaka mikrofonun kablosuyla da çeşitli figürler sergileyen spiker ortaya bu ilginç görüntülerin çıkmasına neden oluyor.

İnternette izlenme rekorları kıran bu görüntülerin sahibi spikerin, haber için hazırlanan bant yayına girer girmez dans etmeye başladığı sanılıyor.

 

 

Yaşam Haberleri

COP31 Simülasyonu’nda çevre dostu projeler vitrine çıktı
İstanbul Boğazı çamurla kaplandı
Türkiye'nin 506'ncı kuş türü Manavgat'ta görüntülendi
Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de