Soylu'dan "sahte hesaplarla dolandırıcılık" uyarısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:- "Vatandaşlarımızı, Twitter'ın, kullanıcı güvenliğini sağlamaktan çok uzak, 'hayal kırıklığına uğratan' reklam moderasyonuna ve bu sahte hesaplarla dolandırıcılık yapan profillere karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum"

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Vatandaşlarımızı, Twitter'ın, kullanıcı güvenliğini sağlamaktan çok uzak, 'hayal kırıklığına uğratan' reklam moderasyonuna ve bu sahte hesaplarla dolandırıcılık yapan profillere karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Soylu, sosyal medya hesabı Twitter'dan "sahte hesaplarla dolandırıcılık" konusunda uyarıda bulundu.

Bakan Soylu, "Vatandaşlarımızı, Twitter'ın, kullanıcı güvenliğini sağlamaktan çok uzak, 'hayal kırıklığına uğratan' reklam moderasyonuna ve bu sahte hesaplarla dolandırıcılık yapan profillere karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." paylaşımı yaptı.

Gündem Haberleri

YouTuber Nedim Kuru fitili ateşledi: Marmara Denizi’ndeki Uçak Enkazı Aileleri Umutlandırdı
Kızını ve damadını depremde kaybetti, torunlarına annelik yapıyor
OTOYOL JANDARMASI SAHADA
TAG davası ertelendi
Sendika asgari ücreti bırakıp afet toplantısına katıldı