SON DAKİKA! MSB duyurdu! Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi helikopterimiz kaza kırıma uğradı!

Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığını, bir personel için arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu

Son dakika haber.. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığını, bir personel için Arama Kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

4 Eylül 2022 tarihi, 23.45 sularında Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalmış, kaza kırıma uğramıştır. Helikopterde bulunan 8 personelden 7'si kurtarılmıştır. Sağlık durumları iyidir. Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kılık Kıyafet Yönetmeliği’ne dava açıldı
Fedex uçağını gövde üzerine kadın pilotun indirdiği ortaya çıktı
Sezonun ilk yolcu gemisi Alanya Limanı'na demir attı
Sıfır otomobilini ekspertize soktu, hayatının şokunu yaşadı
Mantar toplamaya gitti, tarihi eser buldu