SON DAKİKA... Haymana'da deprem oldu Konya'da hissedildi

SON DAKİKA... Ankara'nın Haymana ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Konya'nın bazı ilçelerinde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 11 Mart 2026 saat 09.59'da Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Çimen bölgesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin yerin yaklaşık 5 km derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

AFAD ise aynı sarsıntıyı saat 09.59'da merkez üssü Haymana (Ankara) olarak duyurdu. AFAD verilerine göre depremin büyüklüğü Mw 3.9, derinliği ise 7 km olarak ölçüldü.

Deprem şiddetli bir şekilde Konya'nın Cihanbeyli, Kulu ve Yunak ilçelerinde hissedildi.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da Bina Yıkımı Sırasında Göçük
MANTAR ARARKEN BULDULAR
Ankara-Sivas YHT 3 Yılda 2 Milyondan Fazla Yolcu Taşıdı
Ankara'da eylem yapan işçilerin maaşları ödenecek
Ankara’da üst geçitten düşen işçi hayatını kaybetti