SON DAKİKA... Doğalgaza Şubat ve Mart'ta Zam yok

SON DAKİKA: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğalgaz ve elektrik tarifelerinde şubat ayında herhangi bir zam yapılmayacağını açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğalgaz ve elektrik fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Bayraktar, şubat ayında doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını net ifadelerle duyurdu.

Vatandaşın Gündemindeki Fiyat Artışı İddialarına Yanıt

Son günlerde kamuoyunda yer alan olası fiyat artışı iddialarına açıklık getiren Bayraktar, mevcut tarifelerin şubat ayı boyunca değişmeyeceğini belirtti. Açıklama, özellikle kış aylarında artan enerji tüketimi nedeniyle vatandaşların yakından takip ettiği fiyat gündemine ilişkin belirsizliği giderdi.

Enerji Politikalarında İstikrar Vurgusu

Bakan Bayraktar’ın açıklaması, enerji piyasalarında fiyat istikrarının korunacağı yönünde bir mesaj olarak değerlendirildi. Doğalgaz ve elektrik tarifelerinde şubat ayı için herhangi bir düzenleme planlanmadığı kaydedildi.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TÜİK Aralık 2025 İşgücü İstatistikleri Açıklandı
Kamu bankalarından esnafa ticari kredi paketi: 1 milyon TL’ye kadar destek
Doğal gaz desteğinde ocak ödemesi: 288,5 milyon TL
DENETİMLERE YAKA KAMERASI GELİYOR
Konya Hicaz’a bağlanıyor: Tarihi Hicaz Demiryolu yeniden gündemde