Sokak ortasında bıçaklanan genç kurtarılamadı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen olayda kavga ettiği gencin abisi tarafından bıçaklanan 18 yaşındaki Furkan Topan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen olayda kavga ettiği gencin abisi tarafından bıçaklanan 18 yaşındaki Furkan Topan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün akşam saat 20.50 sıralarında Ulus Meydanında gerçekleşti. İddialara göre; K.E. (16) ile Furkan Topan (18) kız meselesi nedeniyle tartıştı. Topan, yanında getirdiği bıçakla K.E.'nin kolunu keserken, o esnada olay yerinde olan K.E.'nin abisi İ.E. Topan'ın elinden bıçağı alarak bacağından yaraladı. Bir süre sonra yere yığılan Topan, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Topan, ilk müdahalenin ardından Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tedaviye cevap vermeyen Topan, hayatını kaybetti.

Furkan Topan tarafından kolundan yaralanan K.E.'nin Ödemiş Devlet Hastanesinde tedavisi devam ettiği öğrenilirken, Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise olayın ardından İ.E.'yi yakalayarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İBB yıkımında büyük hata! Bina yan yattı
Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!