ŞOK ŞOK ŞOK! Galaxy Note 4'ün sızdırılan tanıtım filmi

Galaxy Note 4 kaç liradan satılacak? Galaxy Note 4 kaç inç? Galaxy Note 4'ün fotoğraf çözünürlüğü kaç piksel? Galaxy Note 4'te AMOLED ekran var mı? Galaxy Note 4 kaç çekirdekli? Kamerası kaç megapiksel?

İşte Galaxy Note 4′ün özellikleri ve fiyatı... Galaxy Note 4 kaç inç? Galaxy Note 4'ün fotoğraf çözünürlüğü kaç piksel? Galaxy Note 4'te AMOLED ekran var mı? Galaxy Note 4 kaç çekirdekli? Kamerası kaç megapiksel? Galaxy Note 4'ün videosu var mı?

Samsung'un merakla beklenen Phablet modeli Galaxy Note 4'ün fiyatı belli oldu. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un dört gözle beklenen yeni Galaxy Note modeline dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung'un Galaxy Note 4 için reklam hazırlıklarına başladığı söylentilerinin ortaya çıkmasının hemen ardından cihaz perakendecilerin web sitesinde listelendi. Web site üzerinden elde edilen bilgiler ise Galaxy Note 4'ün teknik özelliklerini ve fiyatını gözler önüne serdi. Uzun zamandır sızıntılar ile gündeme meşgul eden cihaz, 5.7 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip. Gücünü 2.5GHz frekans hızında çalışan Krait 450 çekirdek barındıran Snapdragon 805 yonga setinden alan cihazda, 4GB RAM yer alıyor. Arka tarafında 16 megapiksel kamera barındıran cihaz, Android 4.4.4 ön yüklü olarak geliyor.
Merakla beklenen Galaxy Note 4, yaklaşık $810 dolar fiyat etiketine sahip.

İŞTE DETAYLI BİLGİLER

Satış sitesi erafone’a göre, Galaxy Note 4, 5,7 inç ekranından 2560×1440 piksel çözünürlük sıunacak ve her bir inçine 515 piksel (ppi) sığdıracak.

Galaxy Note 4'ün iki farklı modeli olacak. Avrupa’da satışa sunulacak olan modeli gücünü 2,5 GHz’lik dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemciden alacakken, Amerika ve Asya’da raflara çıkacak modeli sekiz çekirdekli Exynos 5433 işlemci ile çalışacak.

Tabletfon, 4 GB belleğe ve 16, 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Cihazın dahili depolama alanı, microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilecek.

Android 4.4.3 KitKat işletim sistemiyle çalışacağı belirtilen Galaxy Note 4'ün 16 MP’lik arka kamerası, 30 fps’de 2160p video kaydı yapabilecek. Kamerada ayrıca optik görüntü sabitleme, otofokus ve çift LED flaş gibi özellikler de yer alacak.

Galaxy Note 4'ün bağlantı yetenekleri arasında Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, Wi-Fi Direct, DLNA, microUSB 3.0 ve 4G bulunacak.

erafone, tabletfonun Endonezya satış fiyatını da açıkladı. Site, Galaxy Note 4'ü 9 milyon 449 bin rupiah fiyattan satacak. Bu da yaklaşık 1750 TL’ye denk geliyor.

İşte Galaxy Note 4′ün özellikleri ve fiyatı... Galaxy Note 4 kaç inç? Galaxy Note 4'ün fotoğraf çözünürlüğü kaç piksel? Galaxy Note 4'te AMOLED ekran var mı? Galaxy Note 4 kaç çekirdekli? Kamerası kaç megapiksel? Galaxy Note 4'ün videosu var mı?

 

Teknoloji Haberleri

Yeni Renault Duster Tanıtıldı
Konya'nın Sıcak Havalarına Çözüm: Sony'den Giyilebilir Klima Reon Pocket 5
Türkiye'nin Teknoloji Markası Casper, VIA Ailesinin Gözde Akıllı Telefonlarını Tanıttı
Konya'da TEKNO-SEL Robot Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti
Turkcell, 30'uncu Kuruluş Yılını Yenilikçi Teknolojilerle Kutluyor