Soğukkuyu Mezarlığı'nı depo yapmışlar

İzmir'de bir vatandaşın babasının mezarını ziyareti sırasında bulduğu poşetin içerisinden binlerce adet uyuşturucu hap çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Soğukkuyu Mezarlığı içerisinde meydana geldi. Babasının mezarını ziyarete gelen bir vatandaş, mezarın yanında şüpheli siyah bir poşet fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından poşet içerisinde yapılan kontrollerde 79 adet beyaz kutu olduğu tespit edildi. Kutular incelendiğinde, içerisinde toplam 4 bin 357 adet sentetik ecza hap olduğu belirlendi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler gerekli işlemlerin yapılması için Yamanlar Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İZMİR Haberleri

İzmir Büyükşehir Yasası'nı nihayet uygulamaya başladı
Skandal: Belediye Kendi Arkasını Çöplüğe Çevirdi
İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DE YAPAY ZEKA SEFERBERLİĞİ
Narlıdere’deki orman yangını kontrol altında
İzmir Kordon pandemi günlerine döndü! Kimse yok