Soğuk havaya rağmen spor yapmaya devam ettiler

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehirli gençler adeta buz kesen hava koşullarına rağmen oyunlarını yarıda bırakmadı ve basketbol oynamaya devam etti.

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehirli gençler adeta buz kesen hava koşullarına rağmen oyunlarını yarıda bırakmadı ve basketbol oynamaya devam etti.

Odunpazarı İlçesi Vişnelik Mahallesi'nde bulunan Millet Bahçesi'nde soğuk havaya rağmen basketbol oynayan vatandaşlar dikkatleri çekti. Hava koşullarına rağmen Eskişehirli gençler sporlarını yarıda bırakmadı ve basketbol maçına devam etti. Soğuk havaya aldırış etmeyen kesmeyen genç vatandaşlar bunu "sisli ve güzel bir havada spor yapmak" olarak nitelendirdi. Keyifle basketbol oynayan Eskişehirli gençler görenleri gülümsetti. Millet bahçesinde çekilen sisli manzara fotoğrafları ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Türkiye'nin 506'ncı kuş türü Manavgat'ta görüntülendi
Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı