SODES projesindeki usulsüzlük iddiası

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Kayseri'de öğretmen çift gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Sosyal Destek Programı (SODES) projesi ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Kayseri'de öğretmen çift gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, başsavcılığın 2009-2010 yıllarında SODES kapsamında bir dershaneye verilen ihalenin Kamu İhale Kanunu'na aykırı yapıldığı gerekçesiyle başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 6 ilde operasyon düzenlendi.

Kayseri'deki operasyonda gözaltına alınan öğretmen Y.E. ve eşi E.E, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak bu kente götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE