Slovenya'da Kavcic dönemi sona erdi

- Slovenya Futbol Federasyonu, milli takımı çalıştıran teknik direktör Tomaz Kavcic'in görevine son verildiğini duyurdu


ANKARA (AA) - Slovenya A Milli Futbol Takımı'nda alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Tomaz Kavcic'in görevine son verildi.

Slovenya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, UEFA Uluslar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar nedeniyle 64 yaşındaki Kavcic'in görevine son verildiği ve kısa süre içinde yeni bir teknik adamla anlaşmaya varılacağı belirtildi.

Milli takımı geçen aralık ayında çalıştırmaya başlayan Sloven teknik adam, takımının Norveç, Bulgaristan ve Kıbrıs Rum Kesimi ile aynı grupta yer aldığı UEFA Uluslar Ligi'nde 4 maç sonunda sadece 1 puan alabildi.

Organizasyonda C Ligi 3. Grup'ta yer alan Slovenya, 16 Kasım'da Norveç ve 19 Kasım'da Bulgaristan ile karşılaşacak.


AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor