Skandal! Hamam böcekli yumurta alarma geçirdi, çıkanlar şoke etti

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, vatandaş ihbarı üzerine yaptıkları denetimde, bir iş yerinin soğuk hava deposunda son kullanma tarihi geçmiş 25 dana kellesi ve 46 paket tavuk eti ele geçirdi.

Kepez Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için yürüttüğü denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Düzenli kontrollerin yanı sıra gelen ihbarları da anında değerlendiren ekipler, sağlığa zararlı ürünlere göz açtırmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Kepez’de yaşayan bir vatandaş, marketten aldığı 30’lu yumurta paketinin içinde hamam böceği yumurtaları ve yavrularını fark ederek zabıtaya şikâyette bulundu. Bunun üzerine Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şüpheli yumurta paketini inceleme için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teslim etti.

Şikâyetin ardından zabıta ve tarım müdürlüğü ekipleri, söz konusu iş yerinde ortak bir denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında iş yerinin soğuk hava deposunda, son kullanma tarihi geçmiş ve sağlıksız koşullarda saklanan 25 adet dana kellesi ile 46 paket tavuk eti bulundu.

İnsan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden bu ürünlere el konulurken, imha edilmek üzere işlem başlatıldı. Yetkililer, halk sağlığını riske atan hiçbir iş yerine tolerans gösterilmeyeceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Uzmanlardan Kritik Uyarı: Kolay Peynir Fare Kapanında Olur
VİRAL ENFEKSİYONLAR KAPIDA, ÇOCUKLARA DİKKAT
PANDEMİ ŞARTLARINA GERİ DÖNDÜLER
Oyuncu Murat Cemcir’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama
HIV VAKALARI GENÇ YAŞLARDA ARTIYOR