Sızan sürücüyü uyandırmak için aracı beşik gibi salladılar

Antalya Muratpaşa’da park halindeki araçta sızan sürücü, bekçilere rağmen uyanmayınca itfaiye camı kırarak müdahale etti. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Göksu Mahallesi’nde park halindeki 07 AOG 317 plakalı araçta İbrahim A. isimli sürücünün uzun süre hareketsiz kalması üzerine durum ekipleri harekete geçirdi. Olayı fark eden bekçiler, sürücüyü uyandırmak için aracı salladı ve camlara vurdu ancak tepki alamadı.

Müdahale Süreci

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uykudan uyanmayan sürücüye ulaşmak için itfaiye ekipleri camı kırdı ve kapıyı açarak araca girdi. Müdahale sırasında aracın adeta “beşik gibi” sallandığı görüldü.

Sağlık Durumu ve İnceleme

Müdahalenin ardından kendine gelen İbrahim A., olayın etkisiyle bir süre şaşkınlık yaşadı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde sürücünün durumunun iyi olduğu bildirildi. Araç güvenlik amacıyla otoparka çekilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kaçak avlanan 3 ton balık ele geçirildi
Halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Kozinoğlu Dosyasında Yıllar Sonra Çıkan Belge
"Beni uyuşturucuya alıştırdılar, müebbet yatamam" deyip canına kıydı
Ters Yöne Giren Alkollü Sürücü Motokuryeye Çarptı