Siyoniste Destek Vereni Değil Peluşu Toplayalım

Ticaret Bakanlığı, denetimler sonucu sağlık riski taşıdığı belirlenen iki oyuncağın satışını yasakladı. Güvensiz ürünler piyasadan toplatılarak tüketiciye ulaşması engellenecek.

Ticaret Bakanlığı, piyasa gözetimi ve denetimi kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi üzerinden yeni duyuru yaptı. Bakanlık, yapılan incelemeler neticesinde iki adet oyuncağın güvensiz ve sağlıksız olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

Satışı yasaklandı, piyasadan çekilecek

Tespit edilen ürünler hakkında satış yasağı getirilirken, piyasada bulunanların da toplatılmasına karar verildi. Bakanlık, tüketicilerin güvenliği için riskli ürünlere karşı denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi’nde yayımlandı

Söz konusu ürünler, kamuoyunun erişimine açık olan Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi (GÜBİS) platformunda ilan edildi. Bakanlık, vatandaşların satın alacakları ürünlerde bu sistem üzerinden kontrollerini yapabileceklerini hatırlattı.

Darısı Siyoniste Destek Olan Zararlı Ürünlere

Vatandaşlar halk arasında özellikle de gençler arasında oldukça yaygın olarak tüketilen şekerli ve gazlı içeceklerin yanı sıra Siyonistlere destek olan bir çok ürünün de toplatılması yönünde çağrılar yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TESK UYARDI
Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı