×
Anasayfa
Konya
Ekonomi
POLİS-ADLİYE
Konyaspor
Yaşam
Dünya
Spor
Magazin
Konya'da Spor
Teknoloji
Kültür Sanat
Sağlık
EĞİTİM
Yerel Gündem
Türkiye
İlçeler
Gündem
Politika
☰
Anasayfa
Siyez buğdayı Haberleri
Edirne'deki Yerel Tohum Ekim Şenliği'nde yerli tohumlar toprakla buluştu
10 bin yıllık siyez buğdayının ekim alanları yaygınlaştırılacak
"Hitit buğdayı"ndan pizza
"İhsangazi Siyez ve Sepetçioğlu Festivali" başladı
Siyez buğdayında verim yüz güldürüyor
10 bin yıllık "Hitit buğdayında" geleneksel yöntemle hasat
Buğdayın atası "siyez"de hasat başladı
Siyez buğdayı, Tosya pirinci ve Taşköprü sarımsağı üretiminde artış
Siyez buğdayı ve Taşköprü sarımsağı ekim alanlarında artış
Ata yadigarı "siyez" buğdayında hasat sevinci
Öğrenciler "buğdayın atası"nı toprakla buluşturdu
"Kastamonu siyez bulguru"na coğrafi işaret alındı
Frigya'nın yeni lezzeti: "Siyez buğdaylı kaz yemeği"
"Buğdayın atası"yla yapılan simit ilgi görüyor
On bin yıllık buğdayla marka oluşturdu
Bin yıllık siyez buğdayı tohumu toprakla buluştu
Ekim alanı artan "Hitit buğdayı"na festival
"Buğdayın atasını" geleneksel yöntemlerle hasat ediyorlar
Siyez bulguruna talep "erken üretim" yaptırdı
"Buğdayın atası" siyezin geç dönem ekimi yapılıyor
ETİ ve WWF Türkiye "siyez" buğdayına sahip çıkıyor
Buğdayın atası siyezin işlenmemişi 2, işlenmişi 10 lira
Buğdayın atası "siyez"e yoğun ilgi
Sağlık kaynağı tahıl ürünü: "siyez"
"Buğdayın atası" siyezin hasadı başladı