Siyanürlü sıvı ile zehirlenen anne ve baba toprağa verildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çocukları Mahmut Can Kalkan tarafından siyanür ile zehirlenerek yaşamını yitiren Mehmet ve Fatma Alkan çifti toprağa verildi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çocukları Mahmut Can Kalkan tarafından siyanür ile zehirlenerek yaşamını yitiren Mehmet ve Fatma Alkan çifti toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Bayraklı ilçesinde üniversite kimya bölümü öğrencisi olan Mahmut Can Kalkan'ın (21), internetten sipariş ettiği siyanürlü sıvıyı içirmesiyle ölen anne ve babasının cenazeleri, Yozgat'ın Yerköy ilçesi Molla Hüsrev Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şefaatli ilçesinin Akçakoyunlu köyü mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye, Mehmet ve Fatma Alkan'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kontrolden çıkan araç dereye uçtu, kaza sonrası sürücü kaçtı
Mersin’de öldürülen tır şoförü Niğde’de toprağa verildi
Eşine yardım ederken 4. kattan düşen adam hayatını kaybetti
Kazada hayatını kaybeden genç futbolcu Abdullah Sultanoğlu toprağa verildi
Kırşehir’de bulunan cesedin kimliği diş implantı ve platin sayesinde belirlendi