Sivas'taki DEAŞ operasyonu

Gözaltına alınan 10 zanlıdan 5'i tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, terör örgütü DEAŞ'ın 10 Kasım ve öncesi eylem yapabileceği ihbarı üzerine gözaltına aldığı 2'si kadın 10 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden E.K. ve R.H. tutuklanırken M.Ş.D, M.Ş, Y.K, H.Ç, N.T, F.Ç, İ.T. ve E.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sivas Cumhuriyet Savcılığının, Tokat Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulunması üzerine yeniden gözaltına alınan İ.T, N.T. ve F.Ç, mahkemece tutuklandı.

İl merkezinde 10 Kasım sabahında 10 adrese operasyon düzenlenmiş, 2'si kadın 10 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı