Sivas'ta sağanak

Akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi- Sağanaktan yararlanmaya çalışan bir esnafın aracını köpükleyerek yıkaması dikkati çekti

SİVAS (AA) - Sivas'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı.

Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Belediye ekipleri su birikintisi olan bölgelerde çalışma yaptı.

Kılavuz Mahallesi Emir Paşa Caddesi'nde bir araç su birikintisi içinde kaldı. Aracın sahibi, suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Sağanak nedeniyle Huzur Mahallesi'ndeki bir evi de su bastı. Evdeki bazı eşyalar zarar gördü.

Kepenek Caddesi'nde pide fırını işleten Aziz Yıldız ise sağanağı fırsata çevirerek aracının üzerine oto şampuanı döktü.

Daha sonra fırça ile aracını köpükleyen Yıldız, otomobilini temizledi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yağışı fırsata çevirdim ve aracımı köpükleyerek yıkadım." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!