Sivas'ta korkutan deprem! 3,6 büyüklüğünde!

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Sivas'ta saat 03:16'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından sayısı 11 bini aşan artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği ve geçtiğimiz günlerde 4,7 büyüklüğündeki depremle sarsılan kentte sık sık 'Sivas'ta deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Sivas'ta 2 Mart 2023 Perşembe (bugün) 03:16'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölova olan ilksel deprem yerin 5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Korkuya neden olan depremle ilgili henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

Geçtiğimiz günlerde Sivas'ın Gürün ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve çevre illerden de hissedilmişti.

KANDİLLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü