Sivas'ta 26 sanıklı FETÖ/PDY davası

Haklarında "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme, silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından dava açılan, aralarında adliye ve cezaevi personelinin de bulunduğu 26 kişinin yargılanmasına başlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan, aralarında adliye ve cezaevi çalışanlarının da bulunduğu 12'si tutuklu 26 sanığın yargılanmasına başlandı.

Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, aralarında adliye ve cezaevi personelinin de bulunduğu 12'si tutuklu 26 sanık ve avukatları hazır bulundu.

Kimlik tespitinin ardından sanıkların ifadelerinin alınmasına başlandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca adliye ve cezaevi personeli ile çeşitli meslek gruplarında çalışanlara yönelik FETÖ/PDY operasyonu kapsamında haklarında dava açılan 12'si tutuklu 26 sanık, "silahlı terör örgütü kurma veya yönetmek", "silahlı terör örgütüne üye olmak" ile suçlanıyor.

AA

Gündem Haberleri

Belediye tesisine sahip çıkamadı
İzmir’den Geçtiler, Konya Yolundalar
YÜZ YÜZE GÖRÜŞME ŞART DEĞİL
İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA