Sivasspor'un ikinci yarı hazırlıkları

Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıklarını Manavgat ilçesinde sürdürüyor

ANTALYA (AA) - Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarına Manavgat'ta devam ediyor.

Sueno Otel'de kampa giren Sivasspor, otelin tesisinde günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Dün yapılan laktak testinden sonra futbolcular bugün, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çalıştı.

Koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve top ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana izinli olan Kadir Pekmezci katılmadı. Mehdi Tewfik Taouil ile Aatif Chahechouhe'nin ise hava muhalefeti nedeniyle çalışmaya yetişemedikleri bildirildi.

Önümüzdeki günlerde Anadolu Üsküdar ile hazırlık maçı yapacak kırmızı-beyazlı ekip, 22 Ocak'a kadar Antalya'da çalışmalarını sürdürecek.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması