Sivasspor’da Rey Manaj ilk resmi maçına çıktı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan EY Sivasspor'da yeni transfer Rey Manaj kırmızı-beyazlı forma ile ilk resmi maçına çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan EY Sivasspor'da yeni transfer Rey Manaj kırmızı-beyazlı forma ile ilk resmi maçına çıktı.

Sivasspor, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye yedekte başlayan 26 yaşındaki futbolcu Rey Manaj, maçın 89. dakikasında Gerson Rodrigues'in yerine oyuna girdi. Manaj ilk maçtaki performansı ile Sivasspor taraftarlarının beğenisini kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bundesliga’ya kadın eli değdi
Konyaspor uğurlu geldi 10 maçta 7 gol attı
Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ