Sivasspor - Beşiktaş maçının VAR’ı Mete Kalkavan

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün oynanacak 3 müsabakanın VAR hakemleri açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün oynanacak 3 müsabakanın VAR hakemleri açıklandı. Beşiktaş'ın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacağı maçın VAR'ı Mete Kalkavan oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'a konuk olacak. Karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını, Mustafa Sönmez ve Samet Çiçek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Mete Kalkavan oturacak. Kalkavan'na, AVAR'da ise Hakan Ceylan ve Aleks Taşçıoğlu bulunacak.

Ankaragücü - Fatih Karagümrük karşılaşmasının VAR'ı Erkan Engin

Karagümrük deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Maçın VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak. Engin'e AVAR olarak Bülent Birincioğlu ve İbrahim Bozbey eşlik edecek.

Antalyaspor - Gaziantep FK mücadelesinde VAR Alper Çetin

Antalyaspor ile Gaziantep FK müsabakasının hakemi Burak Pakkan olacak. Kamil Çetin ve Mert Bulut, Pakkan'ın yardımcılıklarını yapacakken, dördüncü hakemliği ise Mehmet Türkmen üstlenecek. VAR'da Alper Çetin, AVAR'da da Alper Ulusoy ile Mehmet Emin Tuğral olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti