Sivaslı şehitler anıldı

Şehit Aileleri ve Gazilerin Derneğince düzenlenen programda, Sivaslı 288 güvenlik görevlisi anıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta terörle mücadelede şehit olan asker ve polisler için anma programı düzenlendi.

Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Terörle mücadele sırasında şehit olan Sivaslı 288 güvenlik görevlisinin isminin okunduğu programda, şehitler Kenan Ardıç, Osman Yurt, Ömer Güney, Ahmet Eyce, Yıldırım Kuzucular ve Fazlı Altuntaş'ın hayat hikayelerini anlatıldı. Bu sırada şehitlerin anne ve babaları göz yaşlarına hakim olamadı.

Anma programına, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı