Sivas Yıldızdağı kar ve kayak tutkunlarının akınına uğradı

Sivas'ta bulunan Yıldızdağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi binlerce misafirini ağırladı. Pistler adeta dolup taşarken gişe önlerinde de uzun kuyruklar oluştu

Sivas Yıldızdağı'nda kayakseverlerin akın etmesiyle renkli görüntüler yaşandı, gişe önlerinde ise uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

Hafta sonunu eğlenerek geçirmek isteyenlerin tercihi kayak merkezleri oldu. Binlerce kişi kayak merkezlerine akın etti. Sivas'ta bulunan Yıldızdağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi binlerce misafirini ağırladı. Pistler adeta doldu taştı. Kayak merkezinin her yaştan misafiri vardı. Sivas'tan ve Sivas dışından gelip Yıldızdağı'nı tercih edenler amatör, profesyonel ve buz pistinde vakit geçirdi. Kimileri ise telesiyesi tercih etti. Telesiyeje binmek isteyenler gişe önünde uzun kuyrukları oluşturdu.

Kayakseverler Yıldızdağı'nın kayak için en uygun pistlere sahip olduğu gibi bütçeleri açısından da Türkiye'nin en tercih edilen yamak merkezlerinden biri olduğunu söyledi. Yıldızdağında keyifli vakit geçirdiklerini belirten tatilciler herkesin mutlaka Yıldızdağını görmeleri gerektiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

COP31 ‘Yaşayan bir iklim laboratuvarı’ olacak
İstanbul’da Çamlıca Kulesi ve Finans Merkezi’ne Yıldırım Düştü
Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı
COP31 ALANI GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Bakan Çiftçi’den 29 EKim'de kuvvetli yağış uyarısı