Sivas Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Tekerlekli Sandalye Floor Curling turnuvasında erkeklerde Sivas Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Tekerlekli Sandalye Floor Curling turnuvasında erkeklerde Sivas Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu.

Tekerlekli Sandalye Floor Curling Türkiye Lig Şampiyonası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirildi. Mücadeleye; Sivas, Erzurum ve Kocaeli'den sporcular katıldı. 2 gün süren müsabakalar, Kocaeli Darıca İlçe Spor Müdürlüğü Darıca Gençlik Merkezinde yapıldı.

Kadınlarda, Kağıtspor birinci, Sivas Gençlik Spor Kulübü ikinci, Ben De Varım Tekerlekli Sandalye Floor Curling Takımı üçüncü, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü ise dördüncü oldu.

Erkeklerde müsabakaları, Sivas Gençlik Spor Kulübü birinci, Kağıtspor ikinci, Sivas Şekerspor Kulübü üçüncü, Ben De Varım Tekerlekli Sandalye Floor Curling takımı dördüncü, Sivas Gençlik Spor Kulübü ise beşincilikle tamamladı. Karmalarda ise Kağıtspor birinciliği göğüslerken, Sivas Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Ben De Varım Tekerlekli Sandalye Floor Curling Takımı üçüncü oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Samandıra'da Gece Yarısı İsyanı: Fenerbahçe Taraftarı Tesisleri Kuşattı!
Aslan Pençesi Sonrası Samandıra’da Deprem: Saran ve Yönetimden Sert Karar!
Osimhen'den Fenerbahçe Derbisi Sonrası Olay Sözler: Antrenman Maçtan Daha Zordu
Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti