Şişli'de bir garip yeni yıl karşılaması! Tencere ve tava çalıp, sokağa bunları fırlattılar

İstanbul Şişli'nin Kurtuluş semtinde vatandaşlar garip bir yeni yıl karşılaması yapıyor. Balkon ve pencerelerden tencere, tava çalan mahalleliler gece yarısı ise sokağa nar ve bardak, tabak fırlattı.

İstanbul'un Şişli ilçesi Kurtuluş semtinde vatandaşlar, yeni yılı balkon ve pencerelerden tencere, tava çalıp nar fırlatarak karşıladı.

Şişli'nin Kurtuluş Mahallesi'nde nesillerdir devam eden yılbaşı geleneği bu yıl da tekrarlandı. Mahalle sakinleri yeni yılın gelişini camlara çıkarak kutladı. Camlara çıkıp tencere ve kaşıkları birbirine vurarak kutlayan vatandaşlar, saat 00.00'a geldiğinde ise evlerinin camından sokağa nar ve bardak, tabak fırlattı. Yeni yılın gelişini kutlayan bir mahalle sakini, "2024'ün ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!