Şişecam Topluluğuna enerji verimliliğinde uluslararası ödül

Şişecam Topluluğu, Berlin'de gerçekleştirilen Enerji Yoğun Sanayiler ve Enerji Verimliliği Konferansında atık ısı projesiyle ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, "Enerji Yoğun Sanayiler ve Enerji Verimliliği Konferansı"nda ödül aldı.

Şirket açıklamasına göre, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve kimyasallar olmak üzere 4 ana iş grubunda faaliyet gösteren Şişecam Topluluğu, enerji sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı Enerji Yoğun Sanayiler ve Enerji Verimliliği Konferansı enerCON 2017'ye yenilikçi atık ısı projesiyle katkıda bulundu.

Şişecam Topluluğu, Düzcam Grubu Mersin Fabrikasında hayata geçirilen Organik Rankine Çevrimi, Atık Isı Geri Kazanım projesiyle yaptığı başvuru ile Berlin'de bu yıl 6'ncısı düzenlenen konferansta üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

Avrupa'nın önde gelen enerji yöneticileri, uzman, danışmanlar ve sanayi temsilcilerinden oluşan yaklaşık 150 kişinin katıldığı konferansta, enerji verimliliği iyi uygulama örnekleri, enerji trendleri ve inovatif çözümlerle ilgili sunuşlar katılımcılar ile paylaşıldı.

AA

Ekonomi Haberleri

ABD Türk tavuğunun peşinde
Yüzlerce yıllık tatlıyı dondurmayla buluşturdu, şimdi dünyaya satıyor
ÇATIR ÇATIR SOYACAKLAR
VATANDAŞLIK MAAŞI GELİYOR
A101’den perakende medyada yeni hamle: Medya101 tanıtıldı