Şırnak'taki sokağa çıkma yasağı

Şırnak Valiliğince, kent merkezinde saat 23.00'ten itibaren ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağı, zırhlı polis araçlarından ve camilerden anonslarla duyuruluyor

ŞIRNAK (AA) - Şırnak il merkezinde bugün saat 23.00'ten itibaren ikinci bir emre kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağının duyurulması amacıyla polis araçlarından ve camilerden anons yapılıyor.

Şırnak Valiliğince kentte sokağa çıkma yasağının bugün saat 23.00'ten itibaren uygulanacağının açıklanmasının ardından ana caddelerde zırhlı polis araçlarından ve camilerin hoparlörlerinden anonslar yapılarak karar, vatandaşlara duyuruluyor.

Sokağa çıkma yasağı öncesinde, güvenlik güçlerince kentin giriş ve çıkışlarında önlemler arttırıldı. 63 bin nüfuslu kentte terör saldırılarından endişe duyan çok sayıda vatandaş evlerini terk etti. Bazı vatandaşların ise sokağa çıkma yasağı öncesinde temel ihtiyaçlarını karşılamak için marketlerde alışveriş yaptığı görüldü.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, barikatların, çukurların ve patlayıcı düzeneklerinin bulunduğu Yeni Mahalle, Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa, Yeşilyurt ve Bahçelievler mahallelerinde teröristler bazı vatandaşların evlerini terk etmesine engel oluyor.

AA

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi