Şırnak'ta terör saldırısı

Genelkurmay Başkanlığından, teröristlerce Elmalı Tepe Üs Bölgesi'ne gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir askerin şehit olduğu, iki askerin yaralandığı bildirildi

ANKARA (AA) - Şırnak'ta teröristlerce üs bölgesine yapılan silahlı saldırıda bir asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, Elmalı Tepe Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensuplarınca saldırı düzenlendi.

Açılan ateş sonucu biri ağır olmak üzere 3 asker yaralandı. Hemen hastaneye sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan asker, müdahalelere rağmen 11.55'te şehit oldu.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI