Şırnak'ta terör operasyonu

Cizre Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Adanur'a suikast hazırlığında olan ve operasyonla ölü ele geçirilen PKK'lı 2 teröriste yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Şırnak'ın Cizre Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur'a suikast hazırlığında olan ve operasyonda ölü ele geçirilen 2 PKK'lı teröriste yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cizre Belediyesinde görevlendirilen Kaymakam Adanur'a saldırıda bulunmak için kırsaldan ilçe merkezine geldikleri bilgisi üzerine güvenlik güçlerince takibe alınan PKK'lı 2 teröristin düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında teröristlere yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.


AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı