Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi

Şehit Binbaşı Koray Onay'ın cenazesi, memleketi Gelibolu'ya götürülmek üzere Çorlu Askeri Havaalanı'na getirildi

TEKİRDAĞ (AA) - Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Binbaşı Koray Onay'ın naaşı, Çorlu Askeri Havaalanı'na getirildi.

Askeri bir uçak ile Çorlu Askeri Havaalanına getirilen şehit Onay'ın cenazesi, askeri helikopterle memleketi Gelibolu'ya götürüldü.

Askeri havaalanındaki törene, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürsoy ve protokol üyeleri katıldı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 asker şehit olmuştu.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE