Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi

Şehit Binbaşı Onay'ın babaevine acı haber ulaştı

ÇANAKKALE (AA) - Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Binbaşı Koray Onay'ın Çanakkale'deki babaevinde yas var.

Şehit Onay'ın Gelibolu ilçesinde yaşayan annesi Nahide ve babası Sinan Onay'a şehadet haberi Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi.

Acı haberin duyulmasının ardından eve gelen şehidin yakınları, Onay'ın ailesine taziyelerini iletti.

Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığı da evin önüne taziye çadırı kurdu.

Kuzey ve Ece isminde iki çocuk babası olan Binbaşı Koray Onay'ın eşi Pınar Onay'ın Ankara'da ikamet ettiği öğrenildi.

Şehidin naaşının Gelibolu İlçe Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 asker şehit olmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama