Şirankes festivalinde keçilerin müzik keyfi

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kültür, Sanat ve Bal Festivali'nde keçiler, müzik eşliğinde saatlerce yerde yatarak keyif yaptılar.

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kültür, Sanat ve Bal Festivali'nde keçiler, müzik eşliğinde saatlerce yerde yatarak keyif yaptılar.

Şenkaya Akşar Mahallesi'nde küçükbaş hayvan üreticisi olan Dursun Aktürk, "Keçileri festival alanına satışa getirdim. Müzikten çok hoşlandılar. Yediler, doydular, şimdi burada müzik eşliğinde keyiflerine bakıyorlar. Keçiler normalde böyle yerlerde durmazlar ama müzik hoşlarına gitti müzikten etkilendiler. Oldukları yerde yattılar, ilk defa müzik dinliyorlar mutlu oldular" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR