Sinop’ta iki ayda 52 hükümlü şahıs yakalandı

Sinop'ta jandarma ekiplerince 2023 yılı Ocak ve Şubat ayında toplam 52 aranması bulunan hükümlü şahıs yakalandı.

Sinop'ta jandarma ekiplerince 2023 yılı Ocak ve Şubat ayında toplam 52 aranması bulunan hükümlü şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2023 yılının ilk iki ayında Sinop İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda, 52 hükümlü şahsın tespiti yapılıp yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

"Garson"dan Ele Geçirilen Verilerle Yeni İsimler Ortaya Çıktı
Haluk Levent’e 60 Milyon Dolarlık Dolandırıcılık Suçlaması
18 İlde Dev Narkotik Operasyonu: 80 Gözaltı
PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti