Sinop merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 2'si tutuklandı

SİNOP (AA) - Sinop merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet mensubu ve askerin de bulunduğu 8 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.D.M. ile M.B. tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltında bulunan 6 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sinop merkezli FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 28 şüpheli gözaltına alınmış, daha önce adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 7'si tutuklanmış, 7'si serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de Sierra Leone’de (Afrika)
Belediyeden gazetecilere 7/24 açık tesis
TÜRKİYE GENELİNDE ALARM
Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi