Sincan Belediyesi POMEM parkur eğitimleri veriyor

Sincan Belediyesi, Polis Meslek Yüksek Okulu ve Bekçilik alanlarında sınava girecekler için ücretsiz hazırlık parkur kursu vermeye devam ediyor.

Sincan Belediyesi, Polis Meslek Yüksek Okulu ve Bekçilik alanlarında sınava girecekler için ücretsiz hazırlık parkur kursu vermeye devam ediyor.

Sincan Belediyesi daha önce başlattığı ve yoğun ilgi gören Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Bekçilik sınavlarına hazırlık parkur kursları ile adaylara hizmet veriyor. Yenikent Kapalı Spor salonunda gerçekleşen parkur eğitimlerine adaylar yoğun ilgi gösteriyor. Fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kurslarında haftanın 4 günü geleceğin polis ve bekçi adayları hazırlanıyor.

Adaylar, alanında uzman eğitmenlerle çalışma imkanı sunan ve parkur eğitimi için spor salonlarının kapılarını açan Sincan Belediyesi'ne teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu