Sincan Belediyesi kültür gezileri düzenliyor

Geçmişten geleceğe kültürel mirasın aktarımıyla ilgili projeler yürüten Sincan Belediyesi, kültür gezilerine bir yenisini daha ekleyecek.

Geçmişten geleceğe kültürel mirasın aktarımıyla ilgili projeler yürüten Sincan Belediyesi, kültür gezilerine bir yenisini daha ekleyecek.

Bu yaz yapılacak Sincan kültür gezilerinin başvuruları başladı. Kapadokya, Amasra-Safranbolu ve Çanakkale illerine düzenlenecek olan gezilerde tarihi ve kültürel zenginliklere yolculuk yapılacak. Ulaşım, yemek ve rehberlik gibi ihtiyaçların Sincan Belediyesi tarafından karşılandığı kültür gezilerinde vatandaşlar, tarih ve kültürel değerleri yerinde görme fırsatı yakalayacak. 31 Temmuz'da sona erecek gezilere Sincan Belediyesi resmi internet sitesinden başvurulabilecek.

Katılımcılar, başvuru süresinin sona ermesinin ardından noter huzurunda kura ile belirlenecek. Kültür gezileri programına katılmaya hak kazanan vatandaşlar, kendilerine özel hazırlanan otobüslerle gezilere katılacak. Kültür gezilerinde şehrin tarihini anlatacak rehberler de vatandaşlara eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Tarihi eserler tek tek yuvaya dönüyor
Sezai Karakoç’un dünyasına yolculuk
İSTANBUL'U İMAR EDEN KONYALILAR
BÖYLE ÇILGINLIK GÖRÜLMEDİ
Kapadokya’da renkli bahar festivali