Sinan Oğan: “Dik duruşu Erzurumlular, dadaşlar bilir”

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Kars programı öncesi geldiği Erzurum'da gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Kars programı öncesi geldiği Erzurum'da gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kahvaltı programı için Cumhuriyet Caddesi'ne geçen Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cadde üzerindeki esnafı ziyaret etti, gençlerin özçekim taleplerini geri çevirmedi.

Oğan, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Erzurumlunun Türk milliyetçisinin damarının önüne hiç kimse geçemeyecektir. Erzurumluyu kessen de ne Kandil dağına ne domuz bağına itibar etmeyecektir. Biz Türk milletini seçeneksiz bırakmayacağız dedik. Adaylar içerisinde en donanımlı aday benim. Dik duruşu Erzurumlular, dadaşlar bilir. Dadaşlar dik duranı, omurgalı siyasetçiyi severler" dedi.

Oğan, daha sonra karayolu ile Kars'a geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fon Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Kurtulmuş: Milletin Cebine El Uzatandan Hesap Sorulacak
KONYA MUTFAĞI COP31'DE
YILLAR SONRA 3 DÜĞÜM DAHA ÇÖZÜLDÜ
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Kılıçdaroğlu'na Sürpriz Ziyaret