Sinan Albayrak Mavi Marmara'yı anlattı

Mavi Marmara baskınının canlı tanığı Sinan Albayrak, olayla ilgili “Biz kaşındık, biz kendimiz gittik” dedi

 

31 Mayıs 2010’da Gazze’ye yardım taşırken İsrail’in baskınına uğrayan Mavi Marmara gemisinin yolcularından Sinan Albayrak, İsrail’in saldırıyla ilgili özür dilemesi hakkında konuştu.

'BİZ ÖLDÜRDÜK'

Önceki gün eşiyle Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu, “İsrail’in dünya çapında, Müslüman bir ülkeden özür dilemesi çok önemli. Özür dilemesinin önemi nedir? Biz dokuz kişiyi öldürdük, özür dileriz. Tabii ki baktınız zaman saçma bir şey. Burada devlet, şunu yapabilseydi diyorum. Keşke buna başında mani engel olabilseydi. Ama biz kaşındık biz kendimiz gittik. Burada devletin de yapacak bir şeyi yok” diye konuştu.

KİMSE TAZMİNAT DERDİNDE DEĞİL

Oyuncu, İsrail hükümetinin ödeyeceği tazminatla ilgili olarak da “Şehit aileleri o tazminatın derdinde değiller. Tek dileğimiz, bu özrün Gazze’deki ambargonun kalkmasını sağlaması. Nispeten sağladı da” dedi.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor