Silivri'de devam eden darbe girişimi davaları

AK Parti Balıkesir Milletvekilli Aydınlıoğlu:- "Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın"

İSTANBUL (AA) - AK Parti Balıkesir Milletvekilli Ali Aydınlıoğlu, darbe girişimi davalarına ilişkin, "Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın." dedi.

Aydınoğlu, Silivri Cezaevi İnfaz Kurumları Yerleşkesinin karşısındaki duruşma salonunda görülen darbe girişimi davalarını takip etmek için Silivri'ye geldi.

15 Temmuz'un milletin hafızasından silinmeyeceğini ifade eden Aydınlıoğlu, millet adına bu davaları yakından izlediklerini söyledi.

"Milletin canını yakanlar kimlerse onlar tespit edilip en ağır cezaya çarptırılsın" diyen Aydınlıoğlu, şunları söyledi:

"Çünkü onlar bu milletin geleceğini yok etmek için o geceyi planladılar. Hiç acımadan insanlarımıza kurşun sıktılar. Şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bunların geride bıraktıkları çocukları yakınları ve acılı akrabaları var. Allah bir daha bugünleri bizlere yaşatmasın diyorum. Tabii adalet tecelli edecek, bizim de amacımız bir an evvel gerçek neyse ortaya çıkması."

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü