Silahlı soyguncu, jandarmadan kaçamadı

Aydın'ın Söke ilçesinde bir akaryakıt istasyonunu yağmalayan silahlı soyguncu, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Aydın'ın Söke ilçesinde bir akaryakıt istasyonunu yağmalayan silahlı soyguncu, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Olay, Söke ilçesi Sazlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda silahlı yağma olayı meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye Aydın İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, olayının failinin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucu silahlı yağma olayını İ.Ç. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için düğmeye basan jandarma ekipleri, şüpheli şahıs Söke ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde saklandığı depoda kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli İ.Ç., işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

76 Milyar Liralık Kara Para Şüphelileri Adliyede
Bariyerlere çarpan otomobilde 6 kişi yaralandı
Isparta-Konya yolunda trafik kazası ucuz atlatıldı
İstanbul’da Ahbap Derneği çalışanlarına mali suç operasyonu: 18 gözaltı
HALUK LEVENT HAKKINDA İDDİALAR VAHİM! 390 MİLYON LİRA KAYIP