Silahlı çatışmaya giren iki husumetli tutuklandı

Antalya'da aralarında husumet bulunan iki kişi karşı karşıya gelince, birbirlerine ateş açtı.

Antalya'da aralarında husumet bulunan iki kişi karşı karşıya gelince, birbirlerine ateş açtı. 1 kişinin yaralandığı olay sonucunda iki şahıs tutuklandı.

Olay, Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.İ. (54) aracıyla seyir halindeyken, daha önceden aralarında husumet bulunan V.G. (42) ile Mehmet Çakır Caddesi üzerinde karşılaştı. A.İ., yanında bulunan tüfekle V.G.'nin üzerine ateş açtı. Bu sırada V.G., tabanca ile karşılık verdi. Olayın ardından iki şüpheli de olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri kan izlerini takip ederek V.G.'nin saklandığı siteyi tespit etti. A.İ. ise jandarmaya giderek teslim oldu. Olayda yaralanan V.G., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı