Silahla yaralanan 20 yaşındaki kız toprağa verildi

Hakkari'nin Kırıkdağ köyünde silahla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç kız toprağa verildi.

Hakkari'nin Kırıkdağ köyünde silahla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç kız toprağa verildi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Kırıkdağ köyünde meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenden dolayı silahla yaralanan Z.T. (20) isimli genç kız, ambulansla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kafasından yaralanan genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamamıştı. Merhumenin cenazesi Kırıkdağ köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması