Silah zoru ve tehditle tablo gasbı iddiası

Antalya'da Fransız ressam Henri Matisse'in tablosunu, bir İranlıdan zorla aldıkları öne sürülen iki şüpheli gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde, Fransız ressam Henri Matisse'e ait bir tabloyu İran vatandaşı Milad Farahmand'dan silah zoru ve tehditle aldıkları iddia edilen 4 şüpheliden ikisi yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, İran vatandaşı Milad Farahmand'ın İran'daki dedesinden miras kalan Henri Matisse'e ait tablonun tehdit ve silah zoruyla kendisinden alındığını öne sürmesi üzerine çalışma başlattı.

Şikayet üzerine ekipler, Y.E. ve M.Y'yi ilçe merkezindeki adreslerinde gözaltına aldı. Söz konusu tablo, evde yapılan aramada bulundu.

Başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Gündem Haberleri

Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI