Silah ve mühimmatı bırakıp kaçtılar

Hakkari sınırındaki üs bölgesine saldırı hazırlığı yaptığı öğrenilen bir grup teröristin silahlarını bırakıp kaçtığı belirlendi- Bölgede yapılan aramalarda bir AT-4 roket, 5 roketatar mermisi ve bunlara ait sevk fişekleri tespit edildi

ANKARA (AA) - Hakkari sınırındaki üs bölgesine saldırı hazırlığı yaptığı öğrenilen bir grup teröristin silahlarını bırakıp kaçtığı bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesinden gelerek Hakkari sınırındaki üs bölgesine saldırı hazırlığı yaptığı tespit edilen bir grup teröristin, sınırda görevli birliklerin açtıkları ateş nedeniyle silahlarını bırakıp kaçtığı belirlendi.

Bölgede yapılan aramalarda bir AT-4 roket, 5 roketatar mermisi ve bunlara ait sevk fişekleri bulundu.




AA

Gündem Haberleri

Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama
RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI