Silah fabrikasının dibinde korkutan yangın

Konya'nın Beyşehir ilçesinde silah fabrikasının bitişiğindeki atölyede çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir silah fabrikasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, dün sabah erken saatlerde silah fabrikasının bitişiğinde yer alan kundak atölyesi ve depo olarak kullanılan bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından bitişiğindeki silah fabrikasının ana binasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Ekiplerin soğutma çalışmaları halen devam ederken, yangının çıkış nedenini tespit etmek için fabrika ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

BAKAN ÇİFTÇİ KONYA'DA SAHAYA İNDİ
Beyşehir’in simge misafirleri göç etti, yuvalar boş kaldı
BAŞKANLARDAN DEV TESİSE ZİYARET
Başkan Mustafa Kavuş’tan Örnek Eğitim Merkezine Anlamlı Ziyaret
Konya'da Şok Operasyon: Zehir Tacirlerinin Yeni Yöntemi Deşifre Oldu!